Pehea e koho ai i nā diapers kūpono

Ma hope o ka pipiʻana, ua pulu ka diaper, a ua koiʻia ka'ōpū o ka pēpē e hoʻomoe i ka mimi no ka manawa lōʻihi, a he mea maʻalahi ia e hana ai i ka "ʻulaʻula",ʻo ia hoʻi, "diaper rash". I ke kauwela,ʻoi aku kaʻikeʻia o nā pōʻino o nā diapers kūponoʻole. Hiki ke hoʻoulu ʻia ka maʻi bacteria ma kahi ʻāina haʻahaʻa a wela. ʻO ka hana pale ʻili o nā pēpē a me nā keiki liʻiliʻi he nāwaliwali. ʻO ka ʻili e pili pono ana i nā diapers he ʻino ke kahe ʻana o ka ea, ka haʻahaʻa kiʻekiʻe, a me ka wela kiʻekiʻe. Hoʻohui pū ʻia me ka hoʻokomo ʻia ʻana o ka mimi, feces, a me ka hou, ʻaʻole hiki ke ʻulaʻula wale ka ʻili o ka pēpē, akā hiki nō hoʻi i ka ʻili o ka ʻāina. He palupalu ka ʻili o ke pēpē a loaʻa nā koi kiʻekiʻe no nā diapers, pono e koho i kaNā diapers hanu a hoʻopale, Eia kekahi mau mea nui no ke koho

1) Ka hanu
Hiki i nā diapers hanu a hoʻopale ke mālama i ka ʻūhā o ke pēpē i maloʻo a hoʻemi i ka ulu ʻana o ka maʻi bacteria. Pono ʻoe e koho i nā huahana me ka breathability maikaʻi. Hiki iā ʻoe ke hoʻolohe i ka hoʻolālā kiʻiʻoniʻoni ma lalo o nā diapers.

Nā diapers hanu a hoʻopale

2) Ka palupalu
ʻO ke koho ʻana i nā mea hoʻonāukiuki ʻole, palupalu a hanu hiki ke hōʻemi i ka friction ma ka ʻili o ka pēpē a pale i nā pilikia ʻili. I ka manawa like, e nānā pono i ka hana ʻana o nā diapers a inā he maʻemaʻe nā kihi a me ka burr-free.

3) Hoʻopili wai a hoʻohuli i ka osmosis
ʻO ka lawe ʻana i ka wai o nā diapers he hōʻailona koʻikoʻi o ko lākou maikaʻi.Kiʻekiʻe kiʻekiʻe disposable diapershiki ke komo koke i ka mimi a maloʻo ka ʻōpū o ka pēpē. ʻAʻole maikaʻi ka komo ʻana o ka wai i nā diapers, a ua pulu paha ka ʻūhā o ke pēpē no ka manawa lōʻihi, kahi maʻalahi e hoʻoulu ai i ka diaper rash.

Kiʻekiʻe kiʻekiʻe disposable diapers

4) Puhaka lohi
ʻOkoʻa ka hoʻolālā elastic o nā diapers. Hoʻolālā kekahi i ka elasticity ma ka pūhaka hope o nā diapers, a ʻo nā mea ʻē aʻe e hoʻolālā ʻia ma ka Velcro ma ka ʻaoʻao pūhaka. ʻO ka ʻōlelo maʻamau, hiki i ka hoʻolālā elastic o ka pūhaka hope ke hāʻawi i ke kākoʻo like ʻole a ʻoi aku ka maikaʻi.

Hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo e kīkoʻo i ka pūhaka o ka diaper e ʻike ai i kona elasticity a me ke kūpaʻa.Nā diapers pēpēme ka elasticity maikaʻihiki ke hoʻololi maikaʻi i nā loli kino o ke pēpē a pale i nā hōʻailona a me nā pilikia.

Nā diapers pēpē me ka elasticity maikaʻi

5) Anti-ʻaoʻao leakage
Ma waho aʻe o ka pūhaka elastic, ʻo ka ʻaoʻao anti-leakage kekahi hōʻailona koʻikoʻi no ka hoʻoholo ʻana i ka maikaʻi o nā diapers. E loaʻa i nā diapers kiʻekiʻe nā ʻāpana ʻelua ʻaoʻao ʻelua mau ʻaoʻao anti-leakage elastic band, he elastic a paʻa, i ʻole lākou e paʻa loa i ka pēpē, a hiki ke pale pono i ka mimi mai ka ʻaoʻao ʻaoʻao.

6) He maʻalahi paha ke kumu e hoʻopili a haki paha
Inā he puʻupuʻu a haki paha ka diaper ma hope o ka lawe ʻana i ka mimi, hiki i kēia mau puʻupuʻu ke paʻi i ka ʻili o ka pēpē, e hōʻeha ai i ka ʻeha a i ʻole ka huhū. ʻO nā diapers me ka hana o ka pale ʻana i nā puʻupuʻu a me nā haʻihaʻi hiki ke noho mālie a palahalaha, e hoʻemi i ka friction a me ka huhū ma ka ʻili o ka pēpē, a hoʻomaikaʻi i ka ʻoluʻolu o ke kapa ʻana o ke pēpē.

7) Kumukuai
ʻO ke kumukūʻai kekahi o nā hōʻailona no ke ana ʻana i ka maikaʻi o nā diapers. ʻOiai ʻaʻole hiki i ke kumukūʻai ke hōʻike piha i ka maikaʻi, ke kumukūʻai oKiʻekiʻe kiʻekiʻe disposable diapersʻoi aku ke kiʻekiʻe. Eia kekahi, he mau mea hoʻohana nā diapers a kūʻai pinepine ʻia. Manaʻo ʻia e koho i nā diapers kūpono loa e like me ka ikaika waiwai.

No nā nīnau e pili ana i nā huahana Newclears, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou maemail sales@newclears.com,Whatsapp/Wechat Skype.+86 17350035603,Mahalo.


Ka manawa hoʻouna: Jun-12-2024