ʻO ka ʻokoʻa ma waena o ka diaper disposable a me ka diaper lole

nūhou1

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana e hoʻohālikelike i nā koho ʻelua, e noʻonoʻo kākou i ka nui o nā diapers e pono ai ka pēpē maʻamau.

1. Aia ka hapa nui o nā pēpē i nā diapers no 2-3 mau makahiki.
2. I ka wā kamaliʻi, hele ka pēpē ma waena o 12 diapers i ka lā.
3. I ko lākou ulu ʻana e hoʻohana lākou i nā diapers liʻiliʻi i kēlā me kēia lā, me kahi keiki liʻiliʻi e hoʻohana ana i nā diapers 4-6 ma ka awelika.
4. Inā mākou e hoʻohana i 8 diapers no kā mākou helu ʻana, ʻo ia ka 2,920 diapers i kēlā me kēia makahiki a me 7,300 ka nui o nā diapers ma luna o 2.5 mau makahiki.

nūhou2

Nā diapers hoʻopau

Nā mea maikaʻi

ʻOi aku ka makemake o kekahi mau mākua i ka ʻoluʻolu o nā diapers hoʻopau ʻia no ka mea ʻaʻole pono lākou e holoi a maloʻo. Maikaʻi lākou no ka wā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke komo i kahi mīkini holoi – no ka laʻana i ka wā hoʻomaha.

Nui nā hōʻailona a me nā nui o nā diaper hoʻopau e koho ai e kūpono i kāu kālā.

Loaʻa maʻalahi lākou i nā hale kūʻai kūʻai a i ʻole nā ​​​​hale kūʻai ʻoihana a maʻalahi ke lawe ʻia no ka mea he lohi a māmā.

I ka hoʻomaka ʻana, hiki ke uku ʻia nā diapers hoʻopau.

Manaʻo ʻia ʻoi aku ka maikaʻi o nā diapers ma mua o ka lole.
Manaʻo ʻia lākou he ʻoi aku ka maʻemaʻe ma mua o nā diapers lole ma muli o kā lākou hoʻohana hoʻokahi.

Nā mea ʻino

Hoʻopau maʻamau nā diapers hoʻokuʻu ʻia i ka ʻāina ʻāina kahi e lōʻihi ai ka pohō.

Hiki ke paʻakikī ke koho ʻana i nā diapers hoʻopau. Ke ʻike nei kekahi mau mākua i ka lele ʻana a i ʻole kūpono ʻole i kā lākou pēpē, no laila pono ʻoe e kūʻai a puni.

Hoʻonui ke kumukūʻai o nā diapers hoʻopau i ka manawa.

Loaʻa i nā diapers hoʻokuʻu ʻia nā kinikona ʻinoʻino a me kahi mea hoʻoheheʻe ʻia (sodium polyacrylate) hiki ke hoʻoulu i ka diaper rashes.

Manaʻo ʻia ʻoi aku ka paʻakikī o nā keiki liʻiliʻi e hoʻohana ana i nā diapers hoʻopau i ka potty train no ka mea ʻaʻole hiki iā lākou ke ʻike i ka pulu.

Hoʻopau pono ka hapa nui o nā kānaka i nā diaper, ʻo ia hoʻi, haʻalele lākou i ka poʻe i loko o ka diaper a hoʻolei. ʻOiai e palaho ana, hoʻokuʻu ka poʻe i loko o ka diaper i ke kinoea methane e hiki ke kōkua i nā kinoea ʻōmaʻomaʻo e kōkua ana i ka hoʻomehana honua.

nūhou3

Pepe lole

Nā mea maikaʻi

ʻOi aku ka maikaʻi no ke kaiapuni no ka mea e holoi a holoi ʻoe i nā diapers, ma mua o ka hoʻolei ʻana i kēlā me kēia i loko o ka pahu. ʻO ke koho ʻana i nā diapers lole ma mua o nā diapers hiki ke hoʻemi i ka hapa o ka ʻōpala hale.

Hele mai kekahi mau diaper lole me kahi ʻāpana o loko hiki ke hoʻoneʻe ʻia i loko o ka ʻeke hoʻololi o kāu pēpē, a no laila ʻaʻole pono ʻoe e holoi i ka diaper holoʻokoʻa i kēlā me kēia manawa.

Hiki i nā diapers lole ke hana maʻalahi i ka wā lōʻihi. Hiki ke hoʻohana hou ʻia no nā pēpē e hiki mai ana a kūʻai ʻia paha.

Wahi a kekahi mau mākua, ʻoi aku ka palupalu a ʻoi aku ka ʻoluʻolu o nā diapers lole no ka lalo o kā lākou pēpē.

ʻAʻole hiki i nā diaper lole maoli ke hoʻoulu i ka maʻi diaper no ka mea ʻaʻole lākou e hoʻohana i nā kemika koʻikoʻi, nā mea pena a me nā plastics.

Nā mea ʻino

ʻO ka holoi ʻana a me ka hoʻomaloʻo ʻana i nā diapers o kāu pēpē e pono ai ka manawa, ka ikehu, ke kumukūʻai uila a me ka hoʻoikaika.

ʻAʻole hiki ke hoʻomohu ʻia nā diaper lole ma mua o ka diaper hoʻopau, no laila pono ʻoe e hoʻololi pinepine i kēia mau diaper.

Loaʻa paha iā ʻoe ke kumu kūʻai nui no ka hoʻopaʻa ʻana i kāu pēpē me kahi hoʻonohonoho diapers. Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, loaʻa paha iā ʻoe nā diapers lole lima lua no ke kūʻai aku ma kou mākeke kūloko no kahi hapa o ke kumu kūʻai hou.

I kekahi manawa he mea paʻakikī ke ʻimi ʻana i nā lole pēpē e kau ai ma luna o nā diaper lole, e pili ana i ko lākou nui a me ka hoʻolālā.

He mea paʻakikī ke hoʻohana ʻana i nā diapers lole inā e hele ana ʻoe i kahi hoʻomaha no ka mea ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kiola wale iā lākou e like me nā mea hoʻopau.

Pono ʻoe e makaʻala loa i ka wā e hoʻomaʻemaʻe ai iā lākou e hōʻoia i ka maʻemaʻe. ʻO nā ʻōlelo paipai e holoi ʻia nā diaper lole ma 60 ℃.

ʻO kēlā me kēia ʻano diaper āu e koho ai, hoʻokahi mea maopopo: e hoʻololi ʻoe i nā diaper he nui. A nui ka manawa o kāu keiki liʻiliʻi i nā diapers. No laila ʻo kēlā me kēia ʻano āu e koho ai, e hoʻomaopopo pono lākou iā ʻoe a me kāu pēpē.


Ka manawa hoʻouna: Mei-24-2022