O le a le fa'atau sili ona lelei ile aso malolo a le atunu'u?

O le a-le-sili-fa'atau-i-le-malo-malo

Aisea ua ta'uta'ua tele ai le solo fa'a'o'omi lafoa'i?

Pe o se fale talimalo po o se faletalimalo e lima-fetu, e tele naua tala e uiga i le tumama solo! O faʻafitauli o le soifua maloloina o faletalimalo e masani lava, o lea e sili ai le filifili e aumai sau lava mea.
Ae ui i lea, o le solo taele e tele naua avanoa i totonu o le atopaʻu, ma e le mafai ona faʻamago vave pe a uma ona faʻaoga. O le solo susu o loʻo faʻaofuina i totonu o le atopaʻu e faigofie ona faʻatupuina siama, ma o le ai ai se manogi leaga o le vai! O solo fa'apipi'i tu'u'ese, o le filifiliga sili lea mo le malaga! Xiamen newclears fa'alauiloa tolu itu 100% natura biodegradable cotton fiber compressed solo, mama ma feaveai, mama ma umi!

Fua Fua fa'apipi'i Fua Fa'alautele
Laiti 24×30cm 4×2.8cm
Alafua 7×4cm 30×80cm
Tele 10×6.5cm 10×6.5cm

Tolu lapopo'a-komi-solo

Aisea e tatau ai ona iai le ofuvae napekini mo tagata matutua ultra slim i le taimi o femalagaaiga?

A maeʻa se aso umi o femalagaaiga, o se toomaga moni e aunoa ma le fufuluina o ofu, e toʻatele tagata e filifili e ofuina le ofuvae napekini matua ultra slim, i le tasi lima, o le tagata matua toso i luga napekini e matua laititi ma faʻaeteete e pei o se ofuvae, e leai se tasi e mafai ona matauina, lea e matua fa'amalieina ma fa'apolopolo le taimi e fufulu ai, i le isi itu pe a uma le aso umi felauaiga, pe a o'o i le ta'avale, aemaise lava pe a i luga o le auala televave, e faigata ona maua se faleuila, i le taimi nei, leultra slim Matutuaofuvae napekinie moni o se fesoasoani lelei.

ofuvae-matua-manifinifi-matua

Aisea e fa'atau atu lelei ai le fa'aogaina i lalo o le pa i aso malolo a le atunu'u?

Ose mea fiafia tele le fai tafaoga, po'o le faia o ni mea'ai pe a uma se savaliga umi. I le taimi o aso malolo a le atunuʻu, e tumu tagata, o le nofoa lautele e matua faʻatapulaʻaina, i le taimi nei, e matua faigofie lava le i ai o selafoai i lalo o le papai lima . E te le tau popole i le palapala palapala po o le leai o se nofoaga e tuu ai meaai mama mama po o meaai. E lelei foi mo tina ona sui le napekini pe sui lavalava mo pepe.

Disposable-lalo-papa

Aisea e mafai ai e solo susu se tasi o fa'atau sili?
E faigofie tele ona fa'apalapala lima pe fa'afeso'ota'i ma siama i le taimi o felauaiga po'o nofoaga faitele, e le o taimi uma o le paipa vai o lo'o siomia ai oe .I le taimi nei, o lesolo susue mafai ona solo le palapala ma faigofie. E faigofie tele mo le tele o tama'ita'i mo le aveese o le ufiufi a'o le'i fa'amama fa'alelei. Mo tina, e leai se masalosalo, e mana'omia se taga solo susu.

solo-susu

Mo so'o se fesili e uiga i oloa a Newclears, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou ileTel: +86 1735 0035 603 orE-mail: sales@newclears.com.

 

 

 

 


Taimi meli: Oke-09-2024