Aisea e fa'aaoga ai le ofuvae ma'i masina lafoa'i?

O le faʻafitauli o le faʻafefe o le itu ma tua ma tua i le taimi o le physiological o se faʻafitauli masani lea e faʻalavelave ai le tele o fafine. Aemaise lava, o le tafe i le taimi o le moe o le a afaina tonu ai le lelei o le moe, lea o le a mafua ai le leaga o le mafaufau i le aso e sosoo ai. A i ai se tafega, e ui o le solo solo mama e mafai ona foia le leakage tua ma tua i se tulaga patino, o le leakage itu faigofie e mafua ona o le liliu i luga ma taoto i le itu e faigata ona aloese atoa.

O le mea lea,Xiamen newclears, e pei o se SainaFa'ato'a fa'aofuofu ofuvae mamafaalauiloa "AimisinTuu'u Ma'itaga"O le Disposable Menstruation Panties e tu'ufa'atasiaSaina Tama'ita'i Fa'ama'i Fa'ama'ima ofu i totonu o le tasi, faigofie ona ofuina, e fesoasoani ai i uo tamaitai ia iloa le naunau e momoe filemu seia oo i le vaveao e oo lava i le mamafa o le tafe , ma faavae foia le maasiasi ma faafitauli na mafatia ai tamaitai i na aso.

Fa'ato'a fa'aofuofu ofuvae mama

Our Lady Napkin Pants e faia i mea vaivai pa'u-faauo i luga o le fogaeleele, faʻatasi ai ma se ata manava manava, lea e faʻaleleia atili ai le manava o le oloa ma maua ai se faʻamafanafanaga moni "leai se lagona". Ma o le fafine manstrual ofuvae o loʻo i ai foʻi se mamanu faʻailoga e tolu, faʻaitiitia lelei le faʻalavelaveina o faʻafitauli o le leakaina i le taimi o le moe, 360 ° siʻosiʻomaga atoa, taʻavale faʻafuaseʻi e faigofie, e te ausia ai le saolotoga faaletino ma le mafaufau .Anion puʻe lelei taofi siama puipuia tausiga o le paʻu maloloina.tamaʻi feaveaʻi afifi taʻitasi , faigofie ona ofuina, faigofie ona sasae, faigofie ona lafoai.

Falegaosi'e Fa'ato'a Fa'ato'a Ma'i'a

Fa'atau A'oa'o Fa'ato'a Fa'ato'a Fa'ato'a

O le ofuvae fa'atama'ita'i a Newclears e fa'asaoina oe i lalo o fa'afitauli:

O le tele o teine ​​poʻo tamaʻitaʻi o le ai ai le mamafa ma le tele o tafe, tua ma le itu leakage, tele naua osmosis faʻafefe, mafua ai se pisia i luga o le ofuvae. O lea e le mafai ai ona latou momoe moe. Faatasi ai ma a tatou ofuvae maʻitaga fafine e mafai ona momoe i soʻo se tulaga i le loto. Fa'aitiitia le fufuluina o ofu i totonu ma palanikeke moega .

E mafai ona fa'aoga a matou ofuvae fa'atamatama mo le tausiga o pepe. E tatau i tina ona aveese le lochia pe a uma ona fanau mai .
O nei ofuvae tama'ita'i vaitaimi 360° i le tausiga atoa si'osi'omaga mo tina.

Xiamen Newclearsfa'apitoa i se OEM & ODMFa'atau A'oa'o Fa'ato'a Fa'ato'a Fa'ato'a, fa'afeiloa'i e asiasi i la matouFalegaosi'e Fa'ato'a Fa'ato'a Ma'i'ama fesili mai ia i matou!

Telefoni: +86 1735 0035 603
E-mail: sales@newclears.com


Taimi meli: Iul-15-2024