O oloa tumama Europa Ontex ua fa'alauiloa napekini aau pepe

Ontex inisinia fuafuaina Maualugaquanlity ofuvae pepemo le aau e nofo lelei i totonu o le vai, e aunoa ma le fula pe tumau i le nofoaga, faʻafetai i le itu elastic ma vaivai, mea lanu.ofuvae pepegaosia i luga o le Ontex HappyFit platform ua faʻataʻitaʻiina i le tele o vaega i Europa atoa ma ua maua ni faʻamatalaga lelei lelei i faʻailoga autu e pei o le "fit", "leakage rate" ma le "softness".

ofuvae pepe maualuga

 

"O le poto masani a matou inisinia i mea tumama ma le matou gaosiga o loʻo i ai nei ua fausia ai se laina oloa e fesoasoani i le au faʻatau oloa e faʻalauteleina a latou lauiloa.ofuvae pepeoloa, ae mafai e aiga ona fiafia i lo latou taimi i le vai e aunoa ma le sili atu o tupe faaalu talafeagai. O le mea lea o loʻo taoto ai Ontex innovation: galulue faʻatasi ma le au faʻatau oloa e atiaʻe oloa taugofie, sili ona lelei, "o le tala lea a Annick De, Ofisa Sili o Innovation ma Sustainability o Ontex Poorter.

A'o fiafia le to'atele o tamaiti i le vai i le tausaga atoa, o le ofuvae aau pepe o se oloa e mafai ona fesoasoani e fa'aleleia le fa'amaoni o tagata fa'atau, pe a maua e le au fa'atau oloa le mea sa'o ma le fa'atulagaina o tau i luga o le fata.

E tusa ai ma le Euromonitor,ofuvae pepeo lo'o fa'amoemoe e fa'aauau pea le fa'atupula'ia o le fa'alapotopotoga i le isi fa tausaga. I le taimi lava e tasi, o le faʻaitiitia o le malosi faʻatau ua faʻaosofia ai tagata faʻatau e fai filifiliga atamai, faʻateleina le maketi o faʻatau oloa tausi pepe, o le tele o mea e gaosia e Ontex. O Ontex na sili atu le faʻatupulaia o le maketi o ofuvae faʻaaogaina i le 2022 ma faʻaauau pea ona tupu i se numera lua-numera i le iva masina muamua o le 2023.

O le ofuvae aau pepe a Ontex, faʻatasi ai ma faʻasalalauga fou i le tausiga o tamaʻitaʻi, pepe ma tagata matutua, faʻaalia le faʻafefea o le taulaʻi o Ontex i lana pisinisi autu e mafai ai e le kamupani ona tuʻuina vave atu mea fou. O le fa'avavevave fa'afouga ose vaega o le fa'ata'ita'iga a Ontex e avea ma pa'aga numera tasi i pisinisi fa'atau oloa ma le soifua maloloina i Europa ma Amerika i Matu.

Mo so'o se fa'amatalaga e uiga i oloa a Newclears, fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou ileemail sales@newclears.com,Whatsapp/Wechat Skype.+86 17350035603,fa'afetai.


Taimi meli: Iuni-17-2024