O le tele o tagata gaosi napekini ua lafoa'i pisinisi pepe ae taula'i atu i maketi a tagata matutua

O lenei faaiuga ua atagia manino mai ai le tulaga o le faitau aofaʻi o tagata matutua o Iapani ma le faʻaitiitia o le aofaʻi o le fanau mai, lea na mafua ai le manaʻomia mo napekini matutua e sili atu nai lo lenapekini pepe lafoai. Na lipotia e le BBC o le numera o pepe faatoa fananau mai i Iapani i le 2023 e 758,631, o se faʻaititia o le 5.1% mai le tausaga talu ai, ma faʻamautu ai se maualalo fou talu mai le 19 seneturi. Pe a faatusatusa i le fuainumera o le fanau mai, ua na o le pau ae le o siisii, o le fuainumera o tagata matutua o loo faateleina pea. Toeitiiti atoa le 30% o le faitau aofaʻi o le atunuʻu ua silia ma le 65 tausaga le matutua, ma o le aofaʻi o tagata matutua i luga atu o le 80 tausaga le matutua o le a sili atu i le 10% mo le taimi muamua i le 2023. O loʻo faʻaalia ai o le faitau aofaʻi o tagata matutua O le manaʻoga mo napekini e foliga mai e sili atu le maketi. gafatia nai lo pepe.

napekini pepe lafoai

Na faaalia foi e le Prince Holdings o lana lala o le “Prince Nepia” e 400 miliona napekini pepe i tausaga taitasi. Ae ui i lea, talu mai lona maualuga o le gaosiga o le 700 miliona fasi pepa i le 2001, o loʻo faʻaauau pea ona paʻu i lea tausaga ma lea tausaga e aunoa ma se faʻailoga o le toe faʻaleleia. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina le maketi napekini a tagata matutua i Iapani, ma le tau faʻatatau o maketi e sili atu i le US $ 2 piliona (tusa ma le NT $ 64.02 piliona). O Iapani o loʻo i ai le aofaʻi sili ona leva o le faitau aofaʻi i le lalolagi. O le mea moni, i le amataga o le 2011, Unicharm, le kamupani gaosi napekini sili ona tele i Iapani, na faʻaalia faʻalauaʻitele e faapea o le aofaʻi o faʻatauga o ana oloa napekini matutua ua sili atu nai lo lenapekini pepe.

E ui lava ua taofia laina gaosi oloa i totonu o Iapani, ona o le maketi o loʻo faʻamoemoe pea le manaʻoga, o le Oji Holdings o le a faʻaauau pea ona gaosia oloa pepe pepe i Malaysia ma Initonesia.

Faatasi ai ma le paʻu o le fanau mai ma le faitau aofaʻi o le faitau aofaʻi, o le aofaʻi o le faʻaititia o le faitau aofaʻi ua avea ma faʻafitauli o le saogalemu o le atunuʻu e tatau ona feagai ma Iapani, o se tamaoaiga malosi. E ui ina sa mananaʻo malo o Iapani na sosoo ai e foʻia nei faafitauli ma taumafai e faia le tele o suiga ma taumafaiga, e aofia ai le faateleina o fesoasoani mo ulugalii talavou poʻo matua, poʻo le faʻaopoopoina o le tausiga o pepe ma fale tausi tamaiti, latou te leʻi faʻaalia lava ni taunuuga mataʻina. Ua faamanatu atu e le au atamamai i le malo o Iapani e tele mafuaʻaga mo le paʻu o le numera o fanau. E le na o se mafuaaga e tasi e pei o le paʻu o le aofaʻi o faʻaipoipoga, toʻatele o fafine o loʻo auai i maketi faigaluega, poʻo le siʻitia o le tau o le tausiaina o fanau. Ina ia foia atoatoa le faafitauli, e tatau ona matua naunau tagata. Ma aua le popole.

I le faaopoopo atu ia Iapani, o le fua o le fausiaina i Hong Kong, Sigapoa, Taiuani ma Korea i Saute ua paʻu i lea tausaga ma lea tausaga, ma Korea i Saute e sili ona ogaoga, e oʻo lava i le faʻavasegaina i totonu o le "maualalo i le lalolagi." Ae mo le atunuu tele o Saina, o le ai ai foi le tausaga lona lua o le paʻu o le faitau aofaʻi i le 2023. E ui lava ua faʻalauiloa e le malo le tele o faiga faʻaosofia e faʻaosofia ai le fanau mai, o le aʻafiaga o le tulafono faʻavae mo le tele o tausaga le tamaititi, faʻatasi ai ma mea tau tamaoaiga. ma le faitau aofa'i o tagata matutua, ua fa'afeagai ai Saina ma se fa'alavelave fa'aletagata. Ona o faʻafitauli faʻavae, o le a faʻamalosia le isi augatupulaga e faʻateleina le mamafa o le lagolago i le lumanaʻi.

Mo so'o se fa'amatalaga e uiga i oloa a Newclears, fa'amolemole fa'afeso'ota'i i matou ileemail sales@newclears.com,Whatsapp/Wechat Skype.+86 17350035603, fa'afetai.


Taimi meli: Sep-20-2024