Fa'afou fou, "Q type" fa'afaigofie le ofuvae pepe

I tausaga talu ai nei, i le maketi napekini, o le maketi o le pepe toso i luga napekini ua faʻatupulaia vave, faʻamaumauga mo le sili atu i le 50% o le aofaʻi o le maketi. Ole fua ole tuputupu aʻe e televave i itu i matu, ma o nisi itulagi e oʻo lava ile 80% -90% o le aofaʻi o faʻatauga.

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o le maketi o pepe toso i luga napekini, o le tauvaga ua faʻateleina le malosi. I tausaga talu ai nei, o le oloa ua faʻaleleia mai le tolu-piececombined ("Q type" pants pants) fausaga faigofie i luga ofuvae i le lua-vaega tuʻufaʻatasi fausaga (faʻapitoa foi, "Q ituaiga" ofuvae pepe) ma le fausaga e faʻaleleia pea ma le lelei. faaleleia pea.
O le tolu-vaega tuʻufaʻatasia fausaga o le fausaga o oloa na filifilia e le tele o tagata gaosi oloa i le taimi muamua. I le amataga o le 2010s, o le tele o masini muamua i Saina na mamanuina uma i le tolu-vaega tuʻufaʻatasia fausaga.

O le fausaga o le oloa tu'ufa'atasi e tolu vaega e aofia ai vaega e tolu: o le tasi o le absorption vaega (i totonu) pei o se napekini, o isi vaega e lua o luma ma tua o le puimanava ie e le o lalagaina.

Pepe e toso i luga napekini

O le lelei o le aganuupepe e toso i luga napekinie maualalo tau, fausaga faigofie ma matua gaosiga tekinolosi. Ae ui i lea, ona o le fausaga vae o le pito i luma ma tua t-foliga
fausaga, e le talafeagai mo le tino o le pepe, o le tuufaatasiga i le va o le vae ma le tino e le lelei tele, ma o le avanoa e tafe ai le urine e maualuga atu pe a le fetaui le vae i le tino o le pepe.

Toso ofuvae tu'ufa'atasi tolu-vaega o le amataga lea o le atina'eina o le maketi o le ofuvae toso, o kamupani muamua i luga o le toso ofuvae meafaigaluega o lo'o fa'aogaina lenei fausaga, O lenei panyts pepe fa'apipi'i tu'ufa'atasi e mafai ai e tagata fa'atau ona fa'aoga le oloa i se tau maualalo. O se taunuuga o le tau maualalo, e naʻo le maualalo o le pito i lalo ma le ultra-low-end oloa i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu. I totonu o oloa maualuga e leai se faʻatauvaʻa, faʻasolosolo faʻaumatia e faʻailoga maualuga.

Toso i luga ofuvae pepe

"Q type" ofuvae pepeua vaevaeina i ni vaega se lua, o le tasi vaega o le absorbent autu, o le isi vaega o le kelu sulugatiti atoa ie uma i totonu ma fafo, ona oo atu lea i O tipi, tipi i ni pu vae vae eseese, e ala i le itu kelu, vae ealstic fasi pepa faaloaloa, fetaui mo le fausaga vae o le pepe e sili atu ona mau.
I le maeʻa ai o le tele o tausaga o atinaʻe, o le ogatotonu ma le maualuga o oloa i Saina e faʻaaogaina le fausaga tuʻufaʻatasi e lua. O nisi ituaiga maualuga e mafai ona tatou vaʻaia i le maketi: BABYCARE, BEABA, Kao, Luxor ma Dudi o "Q type" uma.
E mafai ona vavalo o le oloa e lua o le ogatotonu ma le maualuga o le tosoina o ofuvae o le a avea ma tulaga le maalofia i le lumanaʻi. I luga o le faavae o le oloa e lua-vaega, na o le suia o tekinolosi ma meafaitino, faia le oloa malūlū ma manifinifi, ma faʻaleleia le faʻatauvaʻa o le oloa, e mafai e le oloa ona faʻaleleia pea lona malosi, faʻatoʻilaloina tagata faʻatau, ma avea ma tupu tupu i totonu. o lelumanai.


Taimi meli: Nov-09-2022